Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig geweest

Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig geweest

Mijn naam is Tamara Scholten, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend en twee katten in Doetinchem. Van jongs af aan ben ik veel met sport bezig geweest. Ik heb altijd op hoog niveau gevoetbald, totdat ik helaas moest stoppen vanwege een blessure aan mijn knie. Tijdens mijn herstel maakte ik voor het eerst kennis met sporten onder begeleiding. Ik vond het erg fijn om samen doelen te stellen en hier ook samen naartoe te werken! Ook als ik er even doorheen zat, had ik veel baat bij deze persoonlijke begeleiding omdat ik dan vaak net dat zetje in de goede richting kreeg.

Toen ik op een dag aan het trainen was, viel voor mij het kwartje: dit is mijn passie, hier wil ik mijn werk van maken! Andere mensen helpen en tegelijkertijd veel met sport en gezondheid bezig zijn! Ik ben diverse opleidingen en cursussen gaan volgen en ervaring gaan opdoen als Fitness Trainer en Personal Trainer bij een aantal sportscholen en een fysiotherapiepraktijk. In 2021 ben ik daarnaast met veel enthousiasme Fitam gestart, om zo op mijn eigen manier mensen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben!

Dus, vind jij het belangrijk dat jouw trainer/coach zich goed kan verplaatsen in jou, echte aandacht voor jou heeft en wil jij de begeleiding krijgen die jij nodig hebt? Dan ben je bij mij aan het goede adres!